Assamblea General de Mútua Mollet

El passat dilluns 27 de juny es va celebrar al Centre Culural La Marineta de Mollet del Vallès l’Assamblea General de La Mútua Mollet. A les 19h es van apropar socis i membres de la junta per tal de poder posar en comú i informar sobre el següent ordre del dia:

  1. Informe del Sr. President i Evolució estratègica de l’Entitat.
  2. Informe de la Comissió de Control.
  3. Examen i aprovació, si escau, dels comptes anuals, i de l’aplicació de resultats de l’exercici 2021 de la Mutualitat.
  4. Examen i aprovació, si escau, dels comptes anuals, i de l’aplicació de resultats de l’exercici 2021 del consolidat amb l’IMBV, S.L.
  5. Examen i, si escau, aprovació de la gestió de la Junta Directiva.
  6. Renovació parcial de la Junta Directiva de l’entitat, per haver conclòs el termini pel que van ser elegits tres membres de la mateixa.
  7. Nomenament d’auditors.
  8. Precs i preguntes.

L’assistència a aquest esdeveniment va ser discreta per part dels socis doncs ens trobem un altre cop en un pic d’augment de casos de COVID a la nostra població i per aquest motiu es va realitzar l’assamblea amb precaució i amb les mesures de seguretat que vam considerar oportunes, la distància de seguretat i les mascaretes malgrat no sigui obligatori l’ús de les mateixes.

Si voleu saber més informació sobre l’assamblea o voleu veure el material gràfic amb el que es va basar l’esdeveniment el posem a la vostra disposició en format video al nostre canal de Youtube. D’aquesta forma podueu revisar amb deteniment cada punt tractat durant l’assamblea, i podeu conèixer les feines realitzades durant el 2021, quines accions s’han dut a terme, els resultats econòmics de l’exercici de la Mutualitat, millores del centre Institut Mèdic Baix Vallès (IMBV),conèixer el nou membre de la Junta Directiva i la renovació parcial de la Junta.

📌 Per a saber més informació sobre la Mútua Mollet truca al telèfon 93 570 08 16! Visita la nostra web www.mutuamollet.cat o envia un email 📩 a info@ssmm.cat

🧐 ¿Encara no t’has subscrit al nostre canal de YOUTUBE? Estigues al dia de totes les activitats i notícies de la Mútua Mollet. Segueix-nos al Canal YOUTUBE https://www.youtube.com/channel/UCxKBz1s0FNE5TOAZja2vWjg

Truca'ns al 935 700 816, et truquem