pissocial

Pis social cedit per la Societat de Socors Mutus de Mollet a la Fundació Privada Mambrè

La Societat de Socors Mutus de Mollet des de l’1 de juliol de 2019 ha posat a disposició de la Fundació Privada Mambrè un pis social. Una vivenda del seu patrimoni per a que persones de l’àrea del Baix Vallès amb exclusió social i amb pocs recursos en pugui fer ús.

Aquest projecte amb el nom de Pisos de Cohabitatge Social que ja estem materialitzant des de fa més d’un any té com a objectiu ajudar a aquelles persones vulnerables a disposar d’una vivenda digna.

Actualment vivim una època on malauradament hi ha moltes persones que no disposen de possibilitats d’entrar en el mercat immobiliari a conseqüència dels elevats preus dels lloguers a la ciutat de Mollet del Vallès.

Acció de valors

La idea inicial era poder oferir aquest habitatge a persones que compartien pensions o rellogaven habitacions.

La Societat de Socors Mutus de Mollet va llogar el pis a un preu social com una acció de valors a la Fundació Privada Mambrè per tal que aquesta gestioni l’habitatge dintre de la població de referència. Cal recordar que és un dels objectius de la nostra mútua ajudar a millorar la vida de la nostra societat i si tenen pocs recursos cobrir les necessitats bàsiques i ajudar a la reinserció de persones vulnerables.

Un cop realitzats els acords amb la Fundació Privada Mambrè, es va decidir posar el pis a disposició de persones amb problemes de salut mental i que actualment són atessos al Centre de Salut Mental Jaume Vilaseca i Pujades.

Si vols saber més sobre aquesta acció de la SSMM pots visitar la web https://www.fsm.cat/obra-social-el-roure/

Truca'ns al 935 700 816, et truquem