Societat de Socors Mutus

Telf: 935 700 816

Sopar del 90è aniversari de la Mútua Mollet

La Mútua Mollet vam celebrar el passat 10 de novembre el Sopar del 90è aniversari de la Mútua Mollet al Mercat Vell de Mollet del Vallès.

Durant aquesta vetllada es va reconèixer els socis que porten més anys a l’entitat, alguns dels quals, més de 75 anys. Pepi Milà, la presidenta va afirmar en una entrevista que es va publicar al diari Som Mollet: “Ens fa molta il·lusió perquè és un petit homenatge a aquests mutualistes que fa tants anys que estan amb nosaltres”.

El sopar, que va acollir a més de 70 assistents, va comptar amb la presència del periodista i molletà Jordi Fandiño que va conduir l’acte i va fer algunes preguntes als socis homenatjats.  El servei de catering va ser a càrrec del Restaurant Pitapes.

Van haver diferents discursos de les diferents autoritats que van assistir-hi, per una banda, com a representants de l’Ajuntament de Mollet van assistir la 3a tinenta d’alcaldessa, coordinadora de l’Àrea de Drets Socials, Ana María Díaz Aranda i la regidora d’Infància, Feminisme, Turisme i Promoció de la Ciutat, Estela Mas Cagide.

Per altra banda van fer un discurs l’antic president de la Mútua Mollet, el doctor Joan Vilaseca, l’actual presidenta Pepi Milà i el Director de la Fundació Sanitària Mollet, el doctor Jaume Duran.

A més a més vam comptar amb la presència del Director de la Federació de Mutualitats de Catalunya, Cristóbal Sarrias que va donar una placa a la Mútua Mollet com a reconeixement pels “90 anys d’història de defensa i promoció del mutualisme de previsió social”.
Abans del sopar van ser reconeguts els antics membres de la Junta de la Mútua Mollet i antics presidents. Segons apareixen a la fotografia d’esquerre a dreta: Miquel Izquierdo, Dr. Joan Vilaseca, Josep Martínez, Andreu Llarguès i Vicenç Vilà. I es va passar un vídeo de la història de la Mútua que va muntar l’actual vicepresident Joan Codina.
Els socis honorífics amb més de 75 anys que van rebre la placa van ser Maria Mercè Ventura Maynou i Joan Ventura Maynou.

“Resistir en el món de la mutualitat, on grans empreses asseguradores es van menjant les més petites, és una molt bona cosa”, va comentar Pepi Milà, qui atribueix a la confiança dels mutualistes la longevitat de la mútua molletana. 

Un dels reptes d’aquí en endavant és la consolidació i millora de l’Institut Mèdic Baix Vallès, el centre de Gaietà Vínzia amb què Mútua Mollet dona serveis mèdics als seus associats, però també a usuaris d’altres mútues. “Oferim totes les especialitats mèdiques i hi seguirem ampliant els concerts amb altres asseguradores”, afirma Milà, qui reconeix, però que “ara fa un temps ens trobem amb el problema de la manca de metges i l’objectiu és fidelitzar els nostres facultatius perquè no marxin i així donar un millor servei al mutualista”, apunta.

Truca'ns al 935 700 816, et truquem