Societat de Socors Mutus

Telf: 935 700 816

Nou nomenament de la presidenta de Mútua Mollet

A principis del mes d’agost va haver el nomenament de la nova presidenta de la Mútua Mollet, Societat de Socors Mutus de Mollet. Pepi MIlà és el seu nom i ha format part de la Junta Directiva durant els últims anys. Milà és llicenciada en Farmàcia (UB) i en Ciències Químiques amb especialitat en Química Orgànica (UB). Actuament treballa com a farmacèutica en la Farmàcia Rosa M. Milà Plans i, des de 2010, és gerent de la Masia Can Roda Vinyes i Vins on ha desenvolupat les tasques de gestió de la bodega, comptabilitat, promoció i diferents activitats enoturístiques. 

“Soc plenament conscient de la importància d’aquest càrrec i de l’impacte que les nostres decisions poden tenir al benestar de cadascú dels nostres mutualistes. Per mi serà una prioritat desenvolupar i donar continuïtat a la implementació dels projectes iniciats en l’anterior mandat com la compra de la casa Pujol o l’Institut Mèdic Baix Vallès” ha declarat Pepi Milà.

L’objectiu és aprofitar aquesta oportunitat per expressar el seu profund agraïment i estima a l’anterior president, el Doctor Joan Vilaseca, per la dedicació i el lideratge durant el seu mandat. “Ha deixat un llegat sòlid i un camí que cal seguir, i espero poder portar la nostra Mútua a nous nivells d’excel·lència i servei” afirma Pepi Milà.

Ha posat com a prioritat absoluta “escoltar i atendre les inquietuds, preguntes i suggeriments que puguin tenir els socis mutualistes”.

Comença un nou camí amb una nova presidenta que esperem que sigui exitosa.

Benvinguda Pepi Milà.

 📌  Per a saber més informació sobre la Mútua Mollet truca al telèfon 93 570 08 16! Visita la nostra web www.mutuamollet.cat o envia un email 📩  a info@ssmm.cat

Truca'ns al 935 700 816, et truquem