Societat de Socors Mutus

Telf: 935 700 816

ciclo conferencias

Segona conferència del I Cicle de Conferències de Mútua Mollet

El 22 de juliol emetrem la 2a conferència del I CICLE DE CONFERÈNCIES de MÚTUA MOLLET a càrrec del Sr. Lluís Martínez Camps, especialista en gestió alternativa de conflictes.  Gran experiència com a Defensor del Client del Grup AGBAR a nivell estatal (2010-2016) i com a Síndic de Greuges de Mollet del Vallès (2016-2021). Des de maig de 2021 conseller de la Fundació Consell de la Informació de Catalunya, l’òrgan d’arbitratge del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

👉 TÍTOL: La defensa dels drets dels usuaris de serveis en el sector privat.

👉 PONENT: el sr. Lluís Martínez Camps. 

👉 DATA: Dijous 22 de juliol a les 19:30h 

👉 YOUTUBE LIVE MutuaMollet

Aquesta conferència forma part del I CICLE DE CONFERÈNCIES DE MÚTUA MOLLET que seran retransmeses a través de YOUTUBE LIVE amb una freqüència bimensual.

En aquesta conferència parlarem de: queixes, reclamacions i denúncies. Cal un defensor del client? La raó de ser del defensor del client. Els moments de la veritat. El defensor, ha de ser imparcial? Què és l’equitat i com s’aplica? Treball en sèrie versus treball artesanal. D’aquestes i altres qüestions aclarirà Lluís Martínez Camps, síndic emèrit de Mollet del Vallès, el proper 22 de juliol.

Apuntat-ho a l’agenda i no et perdis la segona conferència del I CICLE DE CONFERÈNCIES DE MÚTUA MOLLET!

🧐 Encara no t’has subscrit? Vinga! t’esperem a les 19:30h!

📌 Per saber més informació sobre la Mútua Mollet truca al telèfon 93 570 08 16! Visita la nostra web www.mutuamollet.cat o envia un email 📩 a info@ssmm.cat

Truca'ns al 935 700 816, et truquem